שיש למטבח

איך בוחרים שיש למטבח ?

בחירה נכונה של שיש למטבח כמשטח עבודה פרקטי ונוח לשגרת היום יום של חיתוכים, בישולים וניקיונות, יחד עם עיצוב מרהיב וייחודי היא בחירה לא פשוטה. על כן יש להבין את סוגי השיש השונים שקיימים ואת יתרונותיהם וחסרונותיהם הברורים של הסוגים השונים של שיש למטבח. סוגים שונים של שיש למטבח …. כל אחד מעוניין למצות את מלוא ניצול החומר כאשר מדובר בשיש למטבח, החשיבות הרבה של נוחות ופרקטיות מרבית היא גדולה ומשמעותית, על כן אין היא אינן ניתנות להזנחה או זלזול. כאשר מגיעים לעיצוב חלל המטבח בבית או בעסק, יש לקחת בחשבון מספר גורמים חשובים בהחלטה ולעשות שיקול נכון לאחר הכרת סוגי השיש השונים הכוללים בין היתר : שיש חברון – שיש חברון המיוצר בארץ ישראל הוא בעל יתרונות ברורים של חוזק ועמידות רבה יחד עם מחיר נמוך במיוחד (בהשוואה לסוגים אחרים). חסרונותיו הברורים כוללים את הצורך באחזקה שוטפת ויקרה של ליטוש רב פעמי (כל מספר שנים) וצבירה רבה (באופן יחסי) של כתמים. שיש גרניט למטבח – בתחום עיצוב המטבחים בולט במיוחד עיצוב בשימוש עם שיש גרניט אשר יתרונותיו הם בעיצובו ומראהו הנקי יחד עם היותו ייחודו בפני שריטות ופגמים. חסרונותיו של שיש הגרניט למטבח כוללים אפשרות צבירת חיידקים בשל אי היותו חלק, ואי עמידות מפני שבירות. ישנם סוגים וספים של שיש למטבח והם : שיש קוריאן, שיש טבעי ועוד…. פנו אל המומחים … את השיקול הנכון יש לעשות יחד עם אנשי המקצוע המומחים, על כן אנו בחברת שיש אליהו חסון מעמידים לרשותכם צוות מקצועי שישמח לענות על שאלותיכם ולספק לכם מידע אמין ומהיר בעבור צורכיכם, כך שתוכלו לעשות רכישה נבונה וטובה של שיש למטבח באופן מתאים לצורכיכם ולשגרת חייכם.